Bästa webbyrån i Växjö, är det samtidigt den billigaste och enklaste?

Vad är en webbyrå, egentligen?

En webbyrå har som huvudsaklig uppgift att skapa hemsidor för företag. Syftet med att ha en hemsida till företaget är främst för att synas på nätet, framförallt när någon söker efter produkten eller tjänsten som företaget erbjuder. Hemsidan ska alltså hjälpa företaget med marknadsföring.

Det är de sistnämnda delarna i ovanstående stycke vi har valt att specialisera oss inom.

Vi är en resultatdriven webbyrå för småföretag i Växjö

Vi tror på att skapa mätbart värde för våra kunder. Ordet mätbart för oss innebär synlighet och trafik. Här skiljer vi oss från andra webbyråer i Växjö och Småland, som enligt oss alltför ofta lägger många och dyra konsulttimmar på hur saker och ting ska se ut. Webbdesign i all ära, men enligt oss är en investering i en väldigt snygg och väldesignad hemsida ingenting värt om den inte gör sitt jobb med att på egen hand driva in potentiella kunder till företaget.

Vårt koncept är därför tydligt. Hos oss får du en enkel, billig men effektiv hemsida som driver potentiella kunder till din site. Detta utan att behöva betala dyra kostnader för en alltför överarbetad och avancerad webbdesign. En för avancerad webbdesign kan dessutom i många fall göra det svårt att ranka i sökmotorer!

Vår inställning till vad en hemsida ska göra, fungera och se ut (eller inte se ut) har även fördelen att du enkelt kan ta över din hemsida om du känner dig manad att så småningom hantera hemsidan på egen hand, utan vår hjälp! Detta eftersom våra webbplatser är enkla att hantera utan stora förkunskaper inom webbdesign och CMS-system.

Webbyrå i Växjö

Vad kostar en webbyrå i Växjö i vanliga fall?

Med tanke på ovanstående statement anser vi att det är på tok för dyrt att anlita en traditionell webbyrå i Växjö. Särskilt för nystartade småländska småföretagare i Växjö med omnejd. Priserna, som ofta bygger på abonnemang, kan ligga på uppemot 5000 kronor per månad eller mer. 

Vi är övertygade om att vi kan driva mer och bättre trafik till en betydligt lägre kostnad. Detta genom att inte överarbeta design och teknik, utan istället lägga krutet på sökmotoroptimering.

Varför vi har skapat en ny typ av webbyrå

Vi drivs av att hjälpa småföretag i Småland med sin marknadsföring genom att sätta grundförutsättningarna; synlighet på Google. Vi lägger inte onödig, dyr tid på design och fancy funktionalitet. Istället lägger vi tiden på det som gör skillnad ur ett sökmotorperspektiv.

Vi hjälper dig att skapa en hemsida till ditt företag som fyller sin funktion, utan att du som kund blir barskrapad på köpet. Resultatet är en enkel, lättnavigerad hemsida med ren design. 

Detta innebär inte bara att vi skapar de bästa förutsättningarna för synlighet på nätet, utan även att hemsidan blir lätt för dig att administrera själv ifall du så småningom skulle vilja göra det.

En webbyrå i Småland

Vi finns lokalt i Växjö, Kronobergs län. Detta ger oss möjlighet till både digitala möten och möten på plats. Vi hjälper småföretag i större delen av Småland, det vill säga även exempelvis Jönköpings och Kalmar län.

Då vår expertis är sökmotoroptimering, är synligheten på nätet vårt absoluta fokus. Vi vågar säga att medan våra hemsidor kanske inte kommer vinna designpriser eller ha tusentals funktioner, kommer de i alla fall vara optimerade ut i fingerspetsarna. Allt för att driva trafik till din hemsida.

Ett urval av vad vi kan hjälpa till med är:

  • På kort tid skapa en informativ, sökmotoroptimerad hemsida för företaget
  • Språk- och översättningsstöd inom tyska, engelska och svenska
  • Löpande optimera utifrån data

Har du ett nystartat företag i Växjö med omnejd, och är intresserad av att få hjälp med att skapa en hemsida? Välkommen att kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag!

info@seovaxjo.se